fysioshape

Palvelut

Millaista valmennusta juuri sinulle?

palvelut

Millaista valmennusta juuri sinulle?

Ihmiset ja tarpeet ovat erilaisia. Haluatko treenata omassa rauhassa vai nautitko yhteisöllisyydestä? Tarjoamme erilaisia tapoja ja – ympäristöjä.

Livevalmennus

Ohjaan sinua kuntosalilla, kotona tai ulkona. Yksilöllinen ohjaus on hyvä vaihtoehto, kun sinulla on fysioterapiaa vaativa vaiva tai useampikin. Yksilöohjauksessa tutkitaan tilanteesi ja saat opastusta kuntouttavaan liikuntaan.

Etävalmennus videoyhteydellä

Treenaa tai kuntouta itseäsi matalalla kynnyksellä kotoa käsin. Tarvitset vain hiukan lattiatilaa ja puhelimen tai tietokoneen näytön. Jos sinulla on kuntoiluvälineitä, hyödynnämme niitä.

Säästät aikaa kotoa kuntoilupaikalle siirtymisistä, eivätkä huono sää tai tiukka aikataulu ole esteinä kuntoilulle!

Pari-ja pienryhmä­valmennus

Tule puolison, ystävän tai työporukan kanssa! Teidän ei tarvitse olla keskenänne samankuntoisia. Harjoitteita sovelletaan kaikille sopiviksi yksilöllisten tarpeiden mukaan ja liikkeille löytyy aina helpompi ja vaikeampi variaatio.

Yhdessä treenaaminen motivoi säännöllisiin treeneihin ja parantaa yhteishenkeä. Treenit voi toteuttaa sisällä tai ulkona.

Seuraa fysioshapen säännöllistä ulkopienryhmätarjontaa!

Valmennukset työyhteisölle

Työyhteisöt! Tilatkaa teille räätälöity lyhyt harjoitusvideo toiveidenne mukaan, esimerkiksi: kehonhuolto, työasentoja vahvistava harjoitus, ryhtitreeni, etätyön haittojen vähentäminen.

Jaa video työntekijöiden käyttöön ja kannusta heitä näin liikkumaan missä ja milloin vain. Välineiksi käyvät esimerkiksi kehonpaino, seinä, vastuskuminauha tai keppi, kahvakuula.

X°CRYO™

X°CRYO™ huippukylmähoitolaite on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa. X°CRYO™ soveltuu erityisesti kiputilojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehdusten ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä. Huippukylmällä hoidetaan esimerkiksi

  • nivelrikko, niveltulehdukset
  • plantaarifaskiitti
  • tenniskyynärpää
  • nyrjähdykset ja urheiluvammat
  • leikkausten jälkitilat
 
Ennen hoitoa tilanteesi ja soveltuvuutesi hoitoon arvioidaan. Huippukylmähoitoa voi antaa harjoittelun yhteydessä, osana kuntouttavaa treeniä, tai omana hoitonaan. Usein sarjahoidolla saadaan paras apu. Yhden hoitoalueen suositeltava kesto on vain 1-3 minuuttia, joten hoito on nopeaa ja miellyttävää.
 

Lisätietoja ctn.fi

5/5
"Tämän vuoden paras päätös oli pyytää Satua auttamaan minua elämäntapamuutoksessa. Olen löytänyt uudelleen liikunnan ilon, saanut hyvää valmennusta, tarpeen vaatiessa fyssari hoitoa sekä neuvoja"
Ammi
5/5
"Ihan mahtava voimaannuttava, nopea, helppo synnytys ja nyt olen elämäni voimissa! Tuntuu että voimailu raskausaikana auttoi. Ihan viime päiviin asti liikuin rohkeasti ja hyvin."
Anna Liisa
5/5
"Jos mietit miten saat liikunnan alkuun ekan kerran tai tauon jälkeen, lisää voimaa, voisit liikkua raskaana tai sen jälkeen, miten päästä esim. Leikkauksen tai loukkaantumisen jälkeen kuntoon - saat varmasti sadulta avun <3"
Anri
Varaa treenipakettisi

Pohditko, mikä palvelupaketti olisi sinulle sopiva? Jätä yhteystietosi, autamme sinua!