fitness kuuluu kaikille

Fysioshape

Fysioterapeuttinen ote voimaharjoitteluun.

Fysioterapian ja personal trainingin yhdistäminen on moderni, tuloksellinen tapa valmentaa. Kokonaisvaltainen osaaminen huomioi vammat, sairaudet ja kiireisen arjen haasteet, mutta tähtää niistä huolimatta laadukkaaseen harjoitteluun. Harva meistä välttyy terveydellisiltä ongelmilta, ja usein ne yhdistettynä arjen muihin velvoitteisiin uhkaavat viedä motivaation liikkumiseen.

Mistä aloittaa, miten edetä ja saada tuloksia? Miten stressi ja ruuhkainen arki sopivat yhteen valmennuksen kanssa? Fysioshapen ydinosaamista on tavallisten ihmisten arkisten terveyshaasteiden huomioiminen harjoittelussa.

Tutkin, ohjaan ja motivoin. Tuloksia tehdään vain hyvällä arjen kokonaisuudella!

Fysioterapeutti, Personal trainer

Satu Salo

Olen fysioterapeutti ja entinen fitnessurheilija. Yli 20v monipuolinen terapiaosaaminen on rakentunut terveysasema-ja vuodeosastotyössä niin neurologisten kuin tuki-ja liikuntaelinvammojen kuntoutuksessa sekä kuntokeskuksen valmentajana.

Personal training-työssäni yhdistän vahvan fysioterapeuttisen osaamisen liikuntavalmennustyöhön. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vammoista tai sairauksista huolimatta pystyt treenaamaan esimerkiksi kuntosalilla aktiivisella otteella tehokkaasti ja turvallisesti.

Ohjaan työssäni asiakkaita voimaharjoittelupainoitteisesti, yhdistäen kokonaisuuteen tarvittaessa manuaalista käsittelyä. Fysioterapialähetteellä saat kela-korvauksen.

Jos haluat käyttää liikuntaetuja maksamiseen, olethan yhteydessä info@fysioshape.fi.

Asiakas­esimerkkejä

Terveyttä edistävä harjoittelu on aina kokonaisuus: treenaamisen ja vammojen lisäksi on huomioitava arjen kokonaiskuormitus. Harjoittelu tulee suhteuttaa palautumiskapasiteettiin, jotta se lisää liikkujan elämänlaatua. Kuntouttava valmennus auttaa parantamaan harjoittelun lisäksi ravitsemusta, unta sekä psyykkistä hyvinvointia.

Terveyttä edistävä harjoittelu on aina kokonaisuus.

tutustu satuun

Faktoja minusta